• Een verrassende kampeergelegenheid
    tussen bomen, struikgewas en... natuurlijke bosbewoners!
    Een andere wereld dan u gewend bent.

Fietsers en wandelaars met een trekkerstent zijn bij ons altijd van harte welkom, ook zonder reservering! Je kunt dus wandelend of per fiets gewoon aan komen waaien :)

Accommodaties

Natuurhuisjes in Noord-Holland
Ook de DZT-s (De Zonder Tenters) zijn zeer welkom. Wij hebben de natuurtenten al voor u opgezet (en ingericht). Kom buitengewoon logeren in een tweepersoons eco-cabin of een huisje in de natuur voor het hele gezin! Ook kun je vanaf eind april tot en met begin september overnachten in één van onze ingerichte tipi tenten. Tijdens een verblijf in onze eco-cabins of ingerichte tipi tenten geniet je van voorzieningen als een vast bed, een (kleine) ingerichte keuken, lekkere zitplekken en een (hout)kachel. De bedden zijn bij aankomst voor u opgemaakt en iedere ochtend brengen wij een heerlijk vers en uitgebreid ontbijt bij u aan de deur. Onze grotere eco-cabins, ingericht voor 5 of 6 personen, beschikken tevens over eigen sanitair met vloerverwarming.

Buitengewoon logeren
Onze tipi tenten, eco-cabins en natuurhuisjes zijn gelegen op natuurkampeerterrein het bos roept! Een verrassend kampeerterrein tussen bomen, struikgewas en… natuurlijke bosbewoners, omgeven door het prachtige Robbenoordbos in Noord-Holland. Een andere wereld dan u gewend bent.

Veelgestelde vragen
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op ons kampeerterrein, de omgeving of heeft u vragen over onze faciliteiten..? Hier vindt u antwoord op onze meestgestelde vragen. 

camper robbenoordbos
+

Forest Cabin

Het Bos Roept
camper robbenoordbos
+

Tent Roos

Het Bos Roept
camper robbenoordbos
+

Trekkerstenten

Het Bos Roept
camper robbenoordbos
+

Warthog 'in het bos'

Het Bos Roept
camper robbenoordbos
+

La Serre

Het Bos Roept
camper robbenoordbos
+

Warthog 'op het veld'

Het Bos Roept
camper robbenoordbos
+

Warthog 'family'

Het Bos Roept
camper robbenoordbos
+

Tent Suus

Het Bos Roept

Warthog Family

Uniek vakantiehuis voor 5 personen

Warthog Family is een uniek vakantiehuis en doet denken aan een klein dorpje. ‘Dit dorpje’ is ingericht voor 5 personen en is fijn ingedeeld voor jullie gezin of vriendenkoppel! Warthog Family is prachtig gelegen aan de rand van het bos op ons natuurkampeerterrein.


Lees verder

Kom zoals u bent

De haas en het proefkonijn

Natuurcamping in Noord-Holland
Het bos roept! is een dynamische natuurcamping in Noord-Holland. U zult ervaren dat er steeds weer nieuwe elementen worden toegevoegd aan ons terrein. Verbaas u niet als u straks een torentje ziet dat u uitzicht biedt over de kruinen van de bomen! Of dat u hier boshuisjes ontdekt; zeer natuurgetrouw gebouwd en bovendien gevuld met grootstedelijk comfort. Dus eigenlijk bent u een beetje proefkonijn. Het is aan u om te ervaren dat overnachten op een natuurkampeerterrein als deze, tegelijk verrassend en comfortabel kan zijn.

Winterkamperen in Nederland
Wil je winterkamperen in Nederland? Zoek dan niet verder en kom naar het bos roept! Ons natuurkampeerterrein is namelijk het hele jaar open. Kom genieten bij jouw eigen gestookte vuurtje, lekker koken en eten in onze overdekte shelter of kruip onder een kleedje bij de houtkachel in onze gezellige zithoek. In het najaar en in de winter maak je tevens de mooiste boswandelingen in het omliggende Robbenoordbos. En voor de winterkampeerbikkels onder ons; kom je met de tent? Of zelfs met de hangmat? Dan ben je in het najaar, in de winter en in het vroege voorjaar altijd welkom!  

Ingerichte tenten

Een tipi huren op het bos roept!

Wilt u kamperen op onze camping in het bos? Maar zet u liever niet uw eigen tent op? Ook de DZT's (De Zonder Tenters) zijn zeer welkom! U kunt bij ons, vanaf mei tot en met september, een ingerichte tipi huren. Het is heerlijk luxe kamperen in onze ingerichte tenten. Kom.. het bos roept!


Lees verder