Eco-Lodges

Forest Cabin 
Onze eerste eco cabin is een 2-persoons verblijf aan de rand van een open plek in het bos. Het ligt op 'het bos roept!' Een natuurkampeerterrein in het Robbenoordbos. De cabin is ca 15 m2 groot en beschikt o.a. over een vast bed, kleine keuken en houtkachel. Douchen mag in het badhuis van de camping, wel is er een composttoilet aanwezig in het huisje. Uiteraard is het bed opgemaakt en liggen de handdoeken klaar, elke ochtend wordt een vers ontbijtje tot aan de deur gebracht. Kom, het bos roept! 

Our first eco cabin for 2 persons is a place in the woods of Robbenoordbos on the nature campsite 'het bos roept!'. The cabin is about 15 m2 and has a bed, little kitchen and woodstove. And there is al little compost toilet, but you can take a shower in the central bathhouse. And for sure, your bed is ready and towels you can use. And every morning you'll get our nice breakfast. So, visit us, the forrest is calling!

Availability and booking

Mededelingen
HET BOS ROEPT! T.N.O. GESLOTEN VOOR KAMPEERDERS ZONDER EIGEN VOORZIENINGEN. Door gemeente en de veiligheidsregio is besloten om ook de campings in de gemeente Hollands Kroon te sluiten. Alleen gasten met eigen voorzieningen (toilet/evt. douche) kunnen wij verwelkomen. Ook blijven onze accommodaties met eigen voorzieningen gewoon open.Onze gasten aan het woord...

Het bos roept!