Overige

Sanitair
Juist als u in de natuur verblijft, is het belangrijk om extra aandacht aan hygiëne te besteden. Daarom wordt het douche- en toiletblok dagelijks geïnspecteerd. Resultaat: het is (en blijft) er schoon en fris. Aan de buitenzijde zijn extra kranen en wasbakken aangebracht.

Speelplaats
Laat de kinderen hier maar lekker rommelen. Het zand is schoon en de houten constructies bieden voldoende uitdaging om ze intensief bezig te houden.

Vuurplaats
Overdekt! Dát maakt nu juist het verschil met de gewone vuurkorven. Hier zit je, met z'n allen, altijd goed en droog én gezellig. Neem een boek mee, of je gitaar of een partijtje Marsh- mallows op een stokje. Dat wordt lachen en knetteren.

Stroom
Vergeet ze niet: de opladers. Wij hebben de stroom maar aan de opladers moet u echt zelf denken. Dus kom maar op met de tablets, phones, computers, fietsen, campers, caravans en uw hybride of geheel elektrische auto. De stroompunten zijn praktisch geplaatst en er zijn er voldoende. 

Mededelingen

Het weekend van vrijdag 15 juni tot zondag 17 juni zijn er helaas geen kampeerplekken meer beschikbaar..... ook het weekend van 22 tot 24 juni is helaas volgeboekt.

AgendaOnze gasten aan het woord...

Het bos roept!