• Welkom bij het bos roept!
  100 jaar geleden zwommen hier vissen.
  Nu ziet u er egels, konijnen, vossen, uilen buizerds en reeen...
 • Kom zoals u bent!
  kom met de tent, de camper, de caravan
  of met de boot.
 • Overnachten in alle comfort?
  Wij hebben de natuurtenten al voor u opgezet...
  (en ingericht)

WIE JARIG IS TRAKTEERT..
In het voorjaar van 2022 bestaan we inmiddels alweer 5 jaar. En.. wie jarig is trakteert! Ons jubileum vieren we graag samen met jullie. Daarom krijg je van ons een nachtje cadeau als je nu last-minute een accommodatie of kampeerplek boekt voor 4 nachten in de maanden mei en juni 2022*.
*Geldig voor alle nieuwe boekingen gemaakt vanaf 3 mei 2022. Uitgezonderd havenplekken.

LEADER subsidie

 

Leader is een Europees subsidieprogramma voor plattelandsontwikkeling dat voor de Kop van Noord-Holland en Texel mede mogelijk wordt gemaakt door de Europese Unie en de Provincie Noord-Holland.
Het secretariaat van het programma wordt uitgevoerd door het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord.
Het bos roept! Heeft een subsidie aangevraagd voor de verdere ontwikkeling van de camping.

Deze subsidie is door de Leader toegekend en mede hierdoor worden verblijven en voorzieningen, die volledig opgaan in hun omgeving, bio-based en circulair gebouwd. Zo kunnen gasten o.a. douchen met douchewater wat in de zomer volledig is opgewarmd door de zon.
Bewustwording van het samen één zijn met de (natuurlijke) omgeving en de manier waarop we natuurlijk kunnen leven staat centraal. “Het Bos Roept!” biedt hiermee originele en vernieuwende verblijfsaccommodaties, waarbij gasten de mogelijkheid hebben om kennis te maken met de omgeving, de natuur, het bos, het wad, de Afsluitdijk en de grotere omgeving.

LEADER website Klik hier