• Een heerlijk gevoel
    Geloof mij, zodra u hier kampeert, stopt het gewone denken.
    U voelt de rust in u neerdalen... en... wow! Dat is een hééérlijk gevoel.

Fietsers en wandelaars met een trekkerstent zijn bij ons altijd van harte welkom, ook zonder reservering! Je kunt dus wandelend of per fiets gewoon aan komen waaien :)

Kamperen

Natuurcamping het bos roept!
Onze camping en onze accommodaties zijn het gehele jaar door geopend. Wil je kamperen in de natuur? Kom dan naar het bos roept! Onze natuurcamping is ingericht voor wandelaars, fietsers, tentkampeerders, campers (soms hele speciale zoals deze Citroen HY-s), caravans en pleziervaartuigen. Wij houden met iedereen rekening. Bij aankomst kunt u zelf uw kampeerplek kiezen. Groot, klein, campers, caravans en tenten, alles mag bij ons door elkaar staan (met of zonder 220 V).

Voor fietsers en wandelaars hebben wij een ingerichte shelter staan op onze natuurcamping. Hier kunt u gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken of kunt u bij slecht weer lekker plaatsnemen bij de houtkachel. Zo bent u evengoed van alle gemakken voorzien wanneer u komt kamperen in de natuur. Wilt u met de tent liever wat rustiger staan? Dan raden wij u onze trekkersveldjes Fluweelmos, Kiekendief of Fluitenkruid aan. Hier staat u heerlijk rustig tussen de bomen (op deze veldjes zijn geen stroompunten ter beschikking).

Camping open in de winter
Ja je leest het goed, onze camping is open in de winter! Dát biedt mogelijkheden voor liefhebbers van sneeuw op de takken, voor langlaufers, voor schaatstochters en voor bikkels op de mountainbike. Want weet: droge voeten, warme douches, gezelligheid en knetterend hout vuur zijn hier uw deel. Voor de winterkampeerders met de camper of caravan hebben wij 13 verharde winterkampeerplekken aangelegd, verspreid over ons kampeerterrein. En voor de winterkampeerbikkels onder ons; kom je in de herfst, de winter of in het vroege voorjaar met de tent? Dan hebben wij altijd een plekje voor je. Graag wel even van tevoren reserveren. 

Veelgestelde vragen
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op ons kampeerterrein, de omgeving of heeft u vragen over onze faciliteiten..? Hier vindt u antwoord op onze meestgestelde vragen. Vuurtje stoken

Bij je kampeerplek kun je lekker een vuurtje stoken! Wij hebben vuurschalen, hout en aanmaakblokjes ter beschikking... 

+

Oplaadpunten

Voor zowel uw elektrische auto als uw elektrische fiets hebben wij oplaadvoorzieningen op ons natuurkampeerterrein... 

+

Shelter

Ruim, hoog, breed en uitzicht naar alle kanten. Een perfecte plaats om elkaar te ontmoeten, om lekker te koken of om een glas te heffen...

+

Ontbijtservice

Elke dag hebben we voor u warm en vers brood, heerlijke sappen én biologische muesli en yoghurt uit de Wieringermeer beschikbaar...

+

Speelplaats

Laat de kinderen hier maar lekker rommelen. Het zand is schoon en de houten constructies bieden voldoende uitdaging om ze intensief bezig te houden...

+

Sanitair

Ons badhuis wordt dagelijks geïnspecteerd en is overal voorzien van vloerverwarming. Het water in het badhuis wordt opgewarmd door de zon...

+

Warthog Family

Uniek vakantiehuis voor 5 personen

Warthog Family is een uniek vakantiehuis en doet denken aan een klein dorpje. ‘Dit dorpje’ is ingericht voor 5 personen en is fijn ingedeeld voor jullie gezin of vriendenkoppel! Warthog Family is prachtig gelegen aan de rand van het bos op ons natuurkampeerterrein.


Lees verder

Kom zoals u bent

De haas en het proefkonijn

Natuurcamping in Noord-Holland
Het bos roept! is een dynamische natuurcamping in Noord-Holland. U zult ervaren dat er steeds weer nieuwe elementen worden toegevoegd aan ons terrein. Verbaas u niet als u straks een torentje ziet dat u uitzicht biedt over de kruinen van de bomen! Of dat u hier boshuisjes ontdekt; zeer natuurgetrouw gebouwd en bovendien gevuld met grootstedelijk comfort. Dus eigenlijk bent u een beetje proefkonijn. Het is aan u om te ervaren dat overnachten op een natuurkampeerterrein als deze, tegelijk verrassend en comfortabel kan zijn.

Winterkamperen in Nederland
Wil je winterkamperen in Nederland? Zoek dan niet verder en kom naar het bos roept! Ons natuurkampeerterrein is namelijk het hele jaar open. Kom genieten bij jouw eigen gestookte vuurtje, lekker koken en eten in onze overdekte shelter of kruip onder een kleedje bij de houtkachel in onze gezellige zithoek. In het najaar en in de winter maak je tevens de mooiste boswandelingen in het omliggende Robbenoordbos. En voor de winterkampeerbikkels onder ons; kom je met de tent? Of zelfs met de hangmat? Dan ben je in het najaar, in de winter en in het vroege voorjaar altijd welkom!  

Ingerichte tenten

Een tipi huren op het bos roept!

Wilt u kamperen op onze camping in het bos? Maar zet u liever niet uw eigen tent op? Ook de DZT's (De Zonder Tenters) zijn zeer welkom! U kunt bij ons, vanaf mei tot en met september, een ingerichte tipi huren. Het is heerlijk luxe kamperen in onze ingerichte tenten. Kom.. het bos roept!


Lees verder