• Een heerlijk gevoel
    Geloof mij, zodra u hier kampeert, stopt het gewone denken.
    U voelt de rust in u neerdalen... en... wow! Dat is een hééérlijk gevoel.

WIE JARIG IS TRAKTEERT..
In het voorjaar van 2022 bestaan we inmiddels alweer 5 jaar. En.. wie jarig is trakteert! Ons jubileum vieren we graag samen met jullie. Daarom krijg je van ons een nachtje cadeau als je nu last-minute een accommodatie of kampeerplek boekt voor 4 nachten in de maanden mei en juni 2022*.
*Geldig voor alle nieuwe boekingen gemaakt vanaf 3 mei 2022. Uitgezonderd havenplekken.

Kamperen

Natuurcamping het bos roept!
Onze camping en onze accommodaties zijn het gehele jaar door geopend. Wil je kamperen in de natuur? Kom dan naar het bos roept! Onze natuurcamping is ingericht voor wandelaars, fietsers, tentkampeerders, campers (soms hele speciale zoals deze Citroen HY-s), caravans en pleziervaartuigen. Wij houden met iedereen rekening. Bij aankomst kunt u zelf uw kampeerplek kiezen. Groot, klein, campers, caravans en tenten, alles mag bij ons door elkaar staan (met of zonder 220 V).

Voor fietsers en wandelaars hebben wij een ingerichte shelter staan op onze natuurcamping. Hier kunt u gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken of kunt u bij slecht weer lekker plaatsnemen bij de houtkachel. Zo bent u evengoed van alle gemakken voorzien wanneer u komt kamperen in de natuur. Wilt u met de tent liever wat rustiger staan? Dan raden wij u onze trekkersveldjes Fluweelmos, Kiekendief of Fluitenkruid aan. Hier staat u heerlijk rustig tussen de bomen (op deze veldjes zijn geen stroompunten ter beschikking).

Voor aanwaaiers en late beslissers houden wij van 1 april tot 1 oktober een aantal plekken beschikbaar! Deze kampeerplekken komen circa 2 weken van te voren vrij en zijn vanaf dat moment online boekbaar.

Camping open in de winter
Ja je leest het goed, onze camping is open in de winter! Dát biedt mogelijkheden voor liefhebbers van sneeuw op de takken, voor langlaufers, voor schaatstochters en voor bikkels op de mountainbike. Want weet: droge voeten, warme douches, gezelligheid en knetterend hout vuur zijn hier uw deel.Oplaadpunten

Vergeet ze niet: de opladers. Wij hebben de stroom maar aan de opladers moet u echt zelf denken. Dus kom maar op met de tablets...

+

Shelter

Ruim, hoog, breed en uitzicht naar alle kanten. Een perfecte plaats om elkaar te ontmoeten. Om een glas te heffen...

+

Passanten haven

Wie vaart, zet meteen Het bos roept! op de kaart. Hier zijn 28 ligplaatsen waarvan 10 met stroomaansluiting...

+

Ontbijtservice

Elke dag hebben we voor u vers, warm brood (belegd-als u wilt) én biologische muesli, yoghurt en melk uit de Wieringermeer beschikbaar...

+

Speelplaats

Laat de kinderen hier maar lekker rommelen. Het zand is schoon en de houten constructies bieden voldoende uitdaging om ze intensief bezig te houden...

+

Sanitair

Juist als u in de natuur verblijft, is het belangrijk om extra aandacht aan hygiëne te besteden. Daarom wordt het douche- en toiletblok dagelijks geïnspecteerd...

+

Warthog Family

Uniek vakantiehuis voor 5 personen

Warthog Family is een uniek vakantiehuis en doet denken aan een klein dorpje. ‘Dit dorpje’ is ingericht voor 5 personen en is fijn ingedeeld voor jullie gezin of vriendenkoppel! Warthog Family is prachtig gelegen aan de rand van het bos op ons natuurkampeerterrein.


Lees verder

Kom zoals u bent

De haas en het proefkonijn

Natuurcamping in Noord-Holland
Het bos roept! is een dynamische natuurcamping in Noord-Holland. U zult ervaren dat er steeds weer nieuwe elementen worden toegevoegd aan ons terrein. Verbaas u niet als u straks een torentje ziet dat u uitzicht biedt over de kruinen van de bomen! Of dat u hier boshuisjes ontdekt; zeer natuurgetrouw gebouwd en bovendien gevuld met grootstedelijk comfort. Dus eigenlijk bent u een beetje proefkonijn. Het is aan u om te ervaren dat overnachten op een natuurkampeerterrein als deze, tegelijk verrassend en comfortabel kan zijn.

Winterkamperen in Nederland
Wil je winterkamperen in Nederland? Zoek dan niet verder en kom naar het bos roept! Ons natuurkampeerterrein is namelijk het hele jaar open. Kom genieten bij uw eigen gestookte vuurtje, lekker koken en eten in onze overdekte shelter of kruip onder een kleedje bij de houtkachel in onze gezellige zithoek. In het najaar en in de winter maak je tevens de mooiste boswandelingen in het omliggende Robbenoordbos.

Ingerichte tenten

Een tipi huren op Het Bos Roept!

Wilt u kamperen op onze camping in het bos? Maar zet u liever niet uw eigen tent op? Ook de DZT's (De Zonder Tenters) zijn zeer welkom! U kunt bij ons, vanaf mei tot en met september, een ingerichte tipi huren. Het is heerlijk luxe kamperen in onze ingerichte tenten. Kom.. Het Bos Roept!


Lees verder