• Welkom bij het bos roept!
  100 jaar geleden zwommen hier vissen.
  Nu ziet u er egels, konijnen, vossen, uilen buizerds en reeen...
 • Kom zoals u bent!
  kom met de tent, de camper, de caravan
  of met de boot.
 • Overnachten in alle comfort?
  Wij hebben de natuurtenten al voor u opgezet...
  (en ingericht)

Faciliteiten

De Shelter
Ruim, hoog, breed en uitzicht naar alle kanten. Een perfecte plaats om elkaar te ontmoeten, te eten, eten te maken of een glas te heffen. Of om even in je eentje een boek te lezen terwijl buiten een stortbui plaatsvindt. 

Sanitair
Ook over het sanitair is goed nagedacht, het water in het badhuis wordt opgewarmd door de zon en de toiletten zijn zo ingericht dat ze binnenkort doorgespoeld kunnen worden met hemelwater… Een dagelijkse inspectie van het badhuis is uiteraard standaard. Het sanitair bestaat uit vijf warme douches, vijf toiletten, vier wastafels en vier afwasplekken en is overal voorzien van vloerverwarming. Voor gezinnen beschikt het sanitairgebouw over twee badkamers met douche, wastafel en toilet. Aan de buitenzijde van het badhuis zijn extra kranen en wasbakken aangebracht.

Speelplaats
Laat de kinderen hier maar lekker rommelen. Het zand is schoon en de houten constructies bieden voldoende uitdaging om ze intensief bezig te houden.

Ontbijtservice
Elke dag hebben we vers warm brood van de lokale bakker voor een heerlijk ontbijt. Biologische kaas en yoghurt hebben we van zorgboerderij de Dijkgatshoeve. Om het ontbijt compleet te maken hebben we ook croissants, verschillende sappen, eieren, boter, enz.

Vuurplaats
Overdekt! Dát maakt nu juist het verschil met de gewone vuurkorven. Hier zit je, met z'n allen, altijd goed en droog én gezellig. Neem een boek mee, of je gitaar of een partijtje marshmallows op een stokje. Dat wordt lachen en knetteren. Daarnaast is het toegestaan om een kampvuurtje bij je eigen tent, caravan of camper te stoken. Wij hebben vuurschalen, hout en aanmaakblokjes ter beschikking. Zo kun je heerlijk buiten bij je eigen vuurtje vertoeven zonder het koud te krijgen! Ook hebben we enkele roosters ter beschikking, waardoor je een lekkere maaltijd kunt bereiden op jouw vuurtje.

Stroom
Vergeet ze niet: de opladers. Wij hebben de stroom maar aan de opladers moet u echt zelf denken. Dus kom maar op met de tablets, phones, computers, fietsen, campers, caravans en uw hybride of geheel elektrische auto (nu nog via het stopcontact, maar binnenkort twee echt laadpalen).