• Welkom bij het bos roept!
  100 jaar geleden zwommen hier vissen.
  Nu ziet u er egels, konijnen, vossen, uilen buizerds en reeen...
 • Kom zoals u bent!
  kom met de tent, de camper, de caravan
  of met de boot.
 • Overnachten in alle comfort?
  Wij hebben de natuurtenten al voor u opgezet...
  (en ingericht)

De groene agenda

Buskruid & Cousine bereiden op vrijdag verse maaltijden & soepen vanuit De Soepbus!
Vrijdag 22 oktober tussen 17.00 en 20.00u.

Speciaal voor de gasten van Camping Het Bos Roept! serveren Cousine & Buskruid op vrijdag 22 oktober verse, vegetarische, voedzame maaltijden, soepen en toetjes vanuit De Soepbus! Je vindt De Soepbus, een geweldige omgebouwde retro brandweerwagen, tegenover het badhuis op onze camping. Tussen 17.00 en 20.00 uur kun je bij Jessica, Vera en Jessie jouw bestelde gerechten afhalen, of geniet van jouw maaltijd op het gezellige 'Soepbus terras'! 

Bestel via www.cousinebezorgt.nl/bosroeptmenu vast waar je zin in hebt voor de eerstvolgende editie, zo ben je zeker van je maaltje. De soep is favoriet bij de kinderen, maar ook de maaltijden zijn zeker geschikt voor de jonge fijnproevers, de gerechten zijn kruidig maar niet te pittig.

Wil je alvast even sfeer proeven? Via @buskruid en @cousinebezorgt vind je Buskruid & Cousine op Instagram!


YOGA in het bos
Iedere zondag in september om 10.00u.

Start jouw zondag heerlijk met rust, ontspanning en energie dankzij een rustige Hatha yogales of Vinyasa flow, gegeven door Mariska of Kathrin. De yogalessen vinden in de buitenlucht plaats, op een mooie plek op ons kampeerterrein. Zowel voor beginners als ervaren yogi; deze yogales is voor iedereen geschikt! Mariska en Kathrin geven les bij yogaschool ‘Yoga met Mariska’ in Wieringerwerf (www.yogametmariska.com). 

Hatha yoga is eigenlijk de basis van alle vormen van yoga. Het in balans brengen van lichaam, geest en energie om lijden te verminderen en geluk te vergroten. Hatha yoga is een statische vorm van yoga. 

Vinyasa flow kenmerkt zich door een serie van houdingen. Het is dynamisch, krachtig en wordt uitgevoerd op het ritme van de adem. De bewegingen gaan vloeiend in elkaar over. 

Neem graag zoveel mogelijk je eigen yogamatje mee. Mocht je geen yogamatje ter beschikking hebben, dan kun je eventueel een yogamatje bij ons lenen. Voor de eindontspanning is het handig om iets warms bij de hand te hebben, zoals een grote handdoek, een dekentje of warme kleding. Je vindt een inschrijflijst voor de yogales bij ons in de receptie! Sta je niet bij ons op de camping, maar wil je wel graag meedoen met de yogales? Stuur ons dan even een berichtje per e-mail. De kosten voor de yogales bedragen €12,50 p.p. (graag bij aanvang van de yogales contant of per pin afrekenen bij Mariska of Kathrin).