• Welkom bij het bos roept!
  100 jaar geleden zwommen hier vissen.
  Nu ziet u er egels, konijnen, vossen, uilen buizerds en reeen...
 • Kom zoals u bent!
  kom met de tent, de camper, de caravan
  of met de boot.
 • Overnachten in alle comfort?
  Wij hebben de natuurtenten al voor u opgezet...
  (en ingericht)

De groene agenda

Soof on Wheels 
Heerlijke verse baristakoffie op 1e én 2e kerstdag van 9:00u. tot 14:00u.

Tijdens de kerstdagen je tent of caravan uitstappen én wakker worden met misschien wel het lekkerste bakje koffie die je in tijden hebt gehad? Dat kan! Sophie en haar koffiewagen vind je op 1e- én 2e kerstdag tegenover het sanitairgebouw op ons kampeerterrein. Trakteer jezelf en geniet van o.a. een klassieke Americano, een romige cappuccino, een frisse ijskoffie of een verse gemberthee van Soof on Wheels...

Kerstwandeltoch door Sport Nu 
Maandag 26 december, starten tussen 12:30u. en 13:30u.

Voor de 11e keer organiseert Sport Nu Wieringen weer deze gezellige kerstwandeltocht. Even lekker uitwaaien tussen het kerstontbijt en diner door en genieten van al het moois op het voormalig eiland Wieringen! Er is keus uit een route van 7,5 km., 10 km. en 13,5 km. Heerlijk wandelen over schelpenpaadjes en kronkelweggetjes, langs oude boerderijen, het hoogste en laagste punt van Wieringen, de Waddenzee en het Amstelmeer. Kortom, 3 prachtige routes!

Je krijgt de route mee op papier mét daarin leuke informatie over hetgeen je onderweg tegenkomt. Op deze manier kom je ook nog leuke dingen aan de weet over het mooie Wieringen. Ook aangelijnde honden zijn tijdens de wandeling van harte welkom. Graag van tevoren aanmelden via de website van Sport Nu

Peperkoekhuisjes maken in de kas 
Donderdag 29 december vanaf 15:00u.

Danielle van Kamer105.nl organiseert voor de jongste winterkampeerders onder ons een gezellige- en creatieve middag in onze kas. Peperkoekhuisjes versieren, een kerstverhaal en warme chocolademelk.. Ook de ouders zijn natuurlijk van harte welkom om te helpen met peperkoekhuisjes te versieren. Meedoen is gratis!  

Oliebollen smullen 
Vrijdag 31 december vanaf 15:00u.

Speciaal voor de gasten van camping het bos roept! bakken we op oudejaarsdag heerlijke oliebollen en proosten we met warme chocolademelk en glühwein op het afgelopen jaar!