• Welkom bij het bos roept!
  100 jaar geleden zwommen hier vissen.
  Nu ziet u er egels, konijnen, vossen, uilen buizerds en reeen...
 • Kom zoals u bent!
  kom met de tent, de camper, de caravan
  of met de boot.
 • Overnachten in alle comfort?
  Wij hebben de natuurtenten al voor u opgezet...
  (en ingericht)

Fietsers en wandelaars met een trekkerstent zijn bij ons altijd van harte welkom, ook zonder reservering! Je kunt dus wandelend of per fiets gewoon aan komen waaien :)

De groene agenda

Nieuw dit seizoen: Lotte Kookt op het bos roept!
Iedere vrijdag van 17:00u. tot 20:00u.
Deze zomer kookt Lotte iedere vrijdagavond overheerlijke vega- & vegan gerechten vanuit onze foodcorner Keukengeheimen! Neem gezellig plaats op het Keukengeheimen terras of neem je maaltijd(en) mee naar jouw kampeerplek of accommodatie. Ook voor de kinderen is er iedere week een speciaal kindergerecht.

Ben je benieuwd naar het menu? Lotte zal ons ieder weekend verrassen met een wisselend menu. Vanaf een week van tevoren kun je jouw favoriete gerecht(en) bestellen via de website van Lotte Kookt; www.lottekookt.nl. Reserveer alvast jouw bordje zodat je verzekerd bent van een heerlijke maaltijd van Lotte op het bos roept!

Het menu van vrijdag 21 juni

VOOR €3
Pitabrood met verse hummus

HOOFD €15
Mediteraanse falafel stoof met groene kruidensaus, tahin & kikkererwten

KIDS €8
Lasagne met geroosterde groenten 

NA €5
Citroen cheesecake in een glaasje met bosbessen en bastogne

En.. kun je niet kiezen tussen alle lekkere gerechten geserveerd door Lotte? Dat snappen we! Je kunt aanstaande vrijdag ook van alle drie de gangen komen smullen voor €21,- p.p. (€14,50 voor kinderen).


Nieuw dit seizoen: Lotte Kookt serveert ook lunch!
Iedere zaterdag van 11:30u. tot 15:00u.
Deze zomer zal Lotte ons ook iedere zaterdag verblijden met smaakvolle lunchgerechten vanuit Keukengeheimen. Iedere zaterdag tussen 11:30u. en 15:00u. kun je bij Lotte terecht voor de hartige- en zoete middagtrek. Kies uit huisgemaakte tosti's, zoals een tosti Kimchi (met homemade kimchi, srirachamayo & verse spinazie), een tosti Crazy Caprese of lekkere zoetigheden zoals een huisgemaakte brownie of een lekkere haver-speltkoek! Vooraf reserveren is niet nodig, de lunchgerechten kunnen ter plekke bij Lotte worden besteld. Welke lunchgerechten Lotte zal serveren, lees je op www.lottekookt.nl. Kom lekker aanwaaien wanneer je trek hebt! 


IJstijd op het bos roept!
Iedere zaterdag vanaf 30 maart van 19:00u. tot 20:00u.
Iedere zaterdagavond (vanaf 30 maart) staat Luke met zijn IJstijd Kiosk van 19:00u. tot 20:00u. op onze camping! Vanuit zijn ijscowagen verkoopt Luke heerlijke smaken Italiaans schepijs. Wanneer Luke de bel van de ijscowagen laat rinkelen.. dan wordt het smullen!


Vinyasa yoga met Kathrin
Iedere zondag vanaf 28 april van 10:00u. tot 11:00u.
Iedere woensdag tussen 1 juni en 1 september van 10:00u. tot 11:00u.

Vinyasa yoga kenmerkt zich door een dynamische serie van houdingen (waaronder de zonnegroet!). Kathrin begleidt je tijdens de yogales a.h.v. het ritme van je ademhaling van houding naar houding en zorgt voor een balans tussen inspanning en ontspanning. Iedereen kan aan de yogales deelnemen. Je kunt tijdens de yogahoudingen namelijk kiezen voor verschillende niveaus, waardoor iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. Voor de eindontspanning is het handig om iets warms bij de hand te hebben, zoals een grote handdoek, een dekentje of warme kleding. Heb je geen matje bij je? Dan hebben wij ook een yogamat voor je!

De kosten voor de Vinyasa yogales bedragen €15,- p.p. (graag bij aanvang van de yogales contant of per pin te betalen bij Kathrin). Inschrijven voor de Vinyasa yoga is mogelijk via het inschrijfformulier in onze receptie.


Soof on Wheels
Iedere zondag vanaf 23 juni!

Soof on Wheels vind je ook dit seizoen weer op het bos roept! Sophie staat deze zomer iedere zondag met haar koffiewagen op ons 'Keukengeheimen' terras (tegenover het sanitairgebouw) van 09:00u. tot 14:00u. En.. ook in het voorseizoen kunnen we al enkele zondagen genieten van haar heerlijke barista koffie's. Bij Soof on Wheels heb je o.a. de keuze uit een heerlijke cappucino, romige latte macchiato, sterke espresso, frisse ijskoffie, lekkere verse thee en natuurlijk haar overheerlijke zelfgemaakte baksels. Dat is dus uit je tent stappen én wakker worden met misschien wel het lekkerste bakje koffie die je in tijden hebt gehad! 

 

Klanken uit het Bos
Zaterdag 6 juli Davic Roest 
Zaterdag 20 juli Pauline van Mourik
Zaterdag 3 augustus Astrid Daemen

Zaterdag 10 augustus Louime

Op de zaterdagavonden in de zomervakantie organiseren we vanaf 20:00u. ´Klanken uit het Bos´; artiesten, singer-songwriters en akoestische duo's brengen hun muzikale klanken naar ons kampeerterrein! Wij zorgen, dichtbij onze gemeenschappelijke shelter, voor stoelen en kleedjes in het gras, brandende kampvuurtjes en er zijn natuurlijk drankjes in de gemeenschappelijke shelter beschikbaar. Bij regenachtig weer vind 'Klanken uit het Bos' plaats onder de 'Tijd voor Jezelf Tent'. Zien we je dan? 
 

Ontspannen en sportieve activiteiten in de zomervakantie met Boke!
Boke is fysiotherapeut, holistisch leefstijlcoach en ze heeft een grote liefde voor buiten zijn. Gelukkig kan Boke haar passie voor bewegen en ontspanning in de natuur met ons delen op het bos roept! Meer informatie over Boke vind je op www.b-oke.com.

Boke; 'Ik nodig jullie uit om deel te nemen aan de activiteiten die ik aankomende weken organiseer in het bos. Of je nu rust zoekt, wilt ontspannen, bewegen of plezier wilt maken in het bos, er zit vast iets tussen wat bij je past!'

Fit en Fun Bosroute voor het hele gezin
Maandag 15 juli, maandag 22 juli, maandag 29 juli, maandag 12 augustus, maandag 19 augustus en maandag 26 augustsus (van 10:00u. tot 11:30u.)
Een sportieve wandeling voor jong en oud, waar plezier en samenwerken centraal staan. Na een ontspannen warming-up gaan we op pad door het bos. Onderweg doen we leuke oefeningen met natuurlijke voorwerpen. We herbeleven en delen onze favoriete bosavonturen van vroeger, zoals kleefkruidtikkertje, blindemannetje en verzamelen van takken en dennenappels. Voor de echte strijders eindigen we met een plons in het water. Na afloop keer je terug met een blij en uitgelaten gevoel. Super leuk om met het hele gezin aan deel te nemen!

Je kunt je inschrijven voor de Fit en Fun Bosroute in onze receptie. De kosten voor de Fit en Fun Bosroute bedragen €10,- voor volwassenen en €7,50 voor kinderen (tot 13 jaar).

Let op; kinderen moeten worden begeleid door een volwassene en moeten oud genoeg zijn om minstens anderhalf uur lang door het bos te kunnen wandelen.

Zen op de SUP
Maandag 15 juli, maandag 22 juli, maandag 29 juli, maandag 12 augustus, maandag 19 augustus en maandag 26 augustsus (van 19:30u. tot 21:00u.)
Kom en ontspan met ons mee tijdens de"Zen op de SUP" sessies. Peddel over het water met volle focus op balanceren, ademhaling, lichaam en omgeving. Maar wees er snel bij, want er zijn maar drie plekken beschikbaar voor deze unieke ervaring. Je kunt je inschrijven voor de Zen op de SUP sessie in onze receptie. Bij slecht weer kan de activiteit worden geannuleerd. De kosten voor de Zen op de SUP sessie bedragen €20,- per persoon. 

Vroege Vogel meditatie
Dinsdag 16 juli, dinsdag 23 juli, dinsdag 30 juli, dinsdag 13 augustus, dinsdag 20 augustus en dinsdag 27 augustus (van 07:00u. tot 07:30u.)
Speciaal voor de vroege vogels die houden van een rustige start van de dag. Terwijl de wereld nog slaapt en de ochtendzon door de bomen schijnt, kan jij genieten van de stilte in het bos en de vogeltjes die de dag aankondigen. Start de dag fris, dankbaar en in contact met jezelf. Laat je meenemen door mijn stem en de geluiden van het bos. Reserveer je matje bij de receptie. De kosten voor de Vroege Vogel meditatie bedragen €7,50 per persoon. 

Ademworkshop in het bos
Dinsdag 16 juli, dinsdag 23 juli, dinsdag 30 juli, dinsdag 13 augustus, dinsdag 20 augustus en dinsdag 27 augustus (van 10:00u. tot 11:00u.)
Waar kun je beter tot adem komen dan tussen de bomen? Ademhalen gaat automatisch, maar ben jij je bewust van hoe en hoe vaak je ademhaalt? In deze workshop word je je bewust van je ademhaling en leren we bewust te vertragen. In de tweede helft creëren we ruimte in ons lichaam door te stretchen op de ademhaling, zodat we nog beter, dieper en langer kunnen ademhalen. Reserveer je matje bij de receptie. De kosten voor de Ademworkshop bedragen €15,- per persoon. 

Wil je Boke inhuren voor een privé activiteit of een workshop op een ander tijdstip? Neem gerust contact op via www.b-oke.com, dan kijkt Boke met je naar de mogelijkheden!


Pizzadag op het bos roept!
Iedere dinsdag vanaf 23 juli tot en met 20 augustus (van 17:00u. tot 19:30u.)
Ook dit seizoen organiseren wij weer onze Pizzadagen! Kies uit één van onze huisgemaakte overheerlijke pizza's, met liefde door ons gemaakt vanuit de Keukengeheimen foodcorner (tegenover het sanitairgebouw). Reserveren vooraf is niet nodig. Neem gezellig plaats op het Keukengeheimen terras of neem je pizza mee naar jouw kampeerplek of accommodatie.