• Welkom bij het bos roept!
  100 jaar geleden zwommen hier vissen.
  Nu ziet u er egels, konijnen, vossen, uilen buizerds en reeen...
 • Kom zoals u bent!
  kom met de tent, de camper, de caravan
  of met de boot.
 • Overnachten in alle comfort?
  Wij hebben de natuurtenten al voor u opgezet...
  (en ingericht)

WIE JARIG IS TRAKTEERT..
In het voorjaar van 2022 bestaan we inmiddels alweer 5 jaar. En.. wie jarig is trakteert! Ons jubileum vieren we graag samen met jullie. Daarom krijg je van ons een nachtje cadeau als je nu last-minute een accommodatie of kampeerplek boekt voor 4 nachten in de maanden mei en juni 2022*.
*Geldig voor alle nieuwe boekingen gemaakt vanaf 3 mei 2022. Uitgezonderd havenplekken.

De groene agenda

Soepavond vanuit de Soepbus!
Vrijdag 20 mei van 17:00u. tot 20:00u.

Vrijdag 20 mei serveren wij heerlijke zelfgemaakte maaltijdsoepen (en ook toetjes!) vanuit de Soepbus op ons kampeerterrein. Aankomende vrijdag staat een lekkere Oosterse wortel-kokossoep, met zoete aardappel, gember, sesamzaad en koriander, én Marokkaanse Harira, vol met verse groenten en kikkererwten, op het menu. Beide soeprecepten komen van de dames van Cousine Catering. Zij zullen in juli van dit jaar weer zelf vanuit de Soepbus op ons kampeerterrein gaan koken! Als dessert kan worden gekozen uit cheesecake of appeltaart van bakkerij Slijkerman.

Kom je lekker smullen op ons Soepbusterras (tegenover het sanitairgebouw)? Bestellen vooraf is niet nodig. 

Maaltijdsoep (keuze uit verschillende toppings) € 7,50
Dessert € 3,50


Ouder & Kind yoga
Zaterdag 14 mei van 15:00u. tot 16:00u.

Aanstaande zaterdag geeft Mariska een Ouder & Kind yogales. De yogales zal plaatsvinden op ons kampeerterrein in de open lucht. Veel kinderen en tieners hebben last van een continu draaiende motor en zijn echt op zoek naar rust en ontspanning om hun hoofd ‘leeg’ te maken. Door het beoefenen van yoga kunnen we kinderen handvatten aanbieden om te filteren en te ontspannen in het dagelijks leven. De ouder & Kind yogales ervaar je samen, het brengt je plezier, samenwerking, verbinding en vertrouwen.

De kosten voor de yogales bedragen €1,-5 per ouder + kind (per duo). Inschrijven voor de yogales kan bij ons in de receptie! Sta je niet bij ons op de camping, maar wil je wel graag meedoen met de yogales? Stuur ons dan even een berichtje per e-mail. De yogales vindt plaats bij deelname vanaf 3 duo's. 


Hatha yogales of Vinyasa flow
Iedere zondag van 10:00u. tot 11:00u.

Start jouw zondag met rust, ontspanning en energie dankzij een heerlijke Hatha yogales of Vinyasa flow, gegeven door yogaleraressen Mariska of Kathrin. De yogalessen vinden in de buitenlucht plaats, op een mooie plek op ons kampeerterrein. Zowel voor beginners als ervaren yogi; deze yogales is voor iedereen geschikt! Mariska en Kathrin geven les bij yogaschool ‘Yoga met Mariska’ in Wieringerwerf (www.yogametmariska.com).

Hatha yoga vormt de basis van alle vormen van yoga. De yogahoudingen helpen bij het in balans brengen van je lichaam, geest en energieniveau. Hatha yoga is een statische vorm van yoga. Vinyasa flow kenmerkt zich door een serie van houdingen. Het is dynamisch, krachtig en wordt uitgevoerd op het ritme van de adem. De bewegingen gaan vloeiend in elkaar over.

Neem graag indien mogelijk je eigen yogamatje mee. Voor de eindontspanning is het handig om warme kleding of een dekentje bij de hand te hebben. Inschrijven voor de yogales kan bij ons in de receptie! Sta je niet bij ons op de camping, maar wil je wel graag meedoen met de yogales? Stuur ons dan even een berichtje per e-mail. De kosten voor de yogales bedragen €15,- p.p. De yogalessen vinden plaats vanaf 3 deelnemers. 


IJstijd Kiosk op het bos roept!
Iedere zaterdag van 19:00u. tot 20:00u.
Iedere zaterdagavond staat Luke met zijn IJstijd Kiosk van 19:00u. tot 20:00u. op onze camping! Vanuit zijn ijscowagen verkoopt Luke heerlijke smaken Italiaans schepijs. Wanneer Luke de bel van de ijscowagen laat rinkelen.. dan wordt het smullen! 


Mountainbike clinics door Sport Nu vanaf het bos roept! (8+)
Zaterdag 16 en 30 april
Zaterdag 7 en 28 mei
Zaterdag 4 juni
Iedere woensdag in juli en augustus

Ook dit seizoen starten we weer met de MTB-clinics, onder begeleiding van Broer en Renate van Sport Nu, vanaf ons kampeerterrein. Hoe gaaf is dat! De clinics zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en iedereen vanaf 8 jaar met een minimale lengte van 1.40m. kan meedoen. Je fietst tijdens de clinic op je eigen niveau en maakt de clinic zo uitdagend als je zelf wilt. Tijdens de clinic wordt er veel aandacht besteedt aan de techniek, een goede afstelling van de fiets, de juiste houding, regels op het parcours etc. Vanaf het bos roept! fietsen we richting het Dijkgatbos waar we het MTB-parcours zullen volgen. Dit parcours bestaat geheel uit singletrack en de mooie paadjes volgen elkaar in rap tempo op. 

De kosten voor de MTB-clinic bedragen €30,- per volwassene en €25,- per kind tot 13 jaar. Inbegrepen is natuurlijk de mountainbike, maar ook een helm en bidon! De MTB-clinics vinden op bovenstaande data plaats vanaf 10:00u. tot 12:00u. Bij veel animo zal er ook een middagclinic plaatsvinden op bovenstaande data vanaf 13:00u. tot 15:00u...

Doe je mee? Aanmelden kan bij ons op de receptie. Je kunt je ook vóór aankomst op ons kampeerterrein al inschrijven via het inschrijfformulier van Sport Nu: www.sport-nu.nl/mountainbike-clinic-vanaf-het-bos-roept/


 

Klanken uit het Bos 
Thema-avonden (op de zaterdagavond) met muziek, buitendans, spoken word-artiesten of zelfs een buitenbioscoop

30 april - Dennie de Buitenbioscoop; 19:00u. korte films voor alle leeftijden, 20:30u. Moonrise Kingdom (12+)
28 mei - Buitendans door Isolde; meer informatie vind je hieronder! 
9 juli - Jetleg Janny; speciaal voor het campingseizoen steekt Jetlag Jenny hun songs in een akoestisch jasje
16 juli - Soloset door het Reizende Deeg; muziek (door zangeres Milou), workshops en versgebakken brood (door broodbakker Simon) vanuit een oude brandweerbus!
23 juli - May & June; akoestische pop/folk-muziek, zowel in het Nederlands als in het Engels, door de zussen May & June
30 juli - Mensen Zeggen Dingen; spoken word-artiesten brengen woordkunsten ten gehore aan jong en oud!
20 augustus - Mensen Zeggen Dingen; spoken word-artiesten brengen woordkunsten ten gehore aan jong en oud!


Buitendans door Isolde
Zaterdag 28 mei van 19:00u. tot 21:00u.

Voel je levend, vier het leven en dans mee! Buitendans combineert natuur, een klein beetje mindfullness, muziek, bewegen (of dansen) zoals jij bent op dat moment. En natuurlijk het belangrijkste; je daar zo fijn bij voelen dat je aan het einde van de buitendans weer helemaal lekker in je lijf zit! En zodat je je verbonden voelt.. Met jezelf, de wereld om je heen en met het leven. Buitendans is een reis in jezelf en je eigen natuur. We beginnen gezamenlijk met een warming-up en eindigen ook weer samen. Daartussen in zit een heerlijke nonstop dansset van zo’n kleine anderhalf uur.

We dansen met een goede kwaliteit silent disco hoofdtelefoons. Buitendans wordt begeleid door Isolde, een ervaren begeleider van bewust dansende groepen en Buitendanser van het eerste uur. We verzamelen om 19:00 bij de receptie op de camping. Daar verdelen we- en testen we de hoofdtelefoons die we zullen gebruiken tijdens het dansen. Samen lopen we naar de plek in het bos waar we zullen dansen tot een uur of negen. Na afloop is er voor wie wil, de mogelijkheid om nog even samen iets te drinken in de kas of bij een vuurtje.

De kosten voor de Buitendans bedragen €10,- per persoon. Deze Buitendans is voor iedereen vanaf 15 jaar. 
 

Yoga Nidra in de 'Tijd voor Jezelf Tent'
Iedere woensdag in juni, juli en augustus van 19:00u. tot 20:00u.

De Yoga Nidra les bestaat uit ontspanningsoefeningen, het observeren- en het volgen van je ademhaling, geleide meditatie én het gebruik van beelden en visualisaties. Isolde neemt je tijdens de les mee op reis door de verschillende lagen van je bewustzijn. De Yoga Nidra les vindt plaats in onze sfeervolle 'Tijd voor Jezelf Tent' op ons campingterrein. Voor de Yoga Nidra les hebben wij genoeg yogamatjes ter beschikking. Ook zijn er tijdens de les kussentjes aanwezig, welke je kan gebruiken ter ondersteuning van je lichaam.

Het is fijn om tijdens de Yoga Nidra les comfortabele kleding en sokken te dragen en enkele kleedjes of dekentjes mee te nemen waaronder je kunt liggen. Ook een flesje water en een sjaaltje/kleedje om over je ogen te leggen zijn fijn tijdens de les. De kosten voor de Yoga Nidra les bedragen €15,- p.p. (graag bij aanvang van de yogales contant of per tikkie te betalen bij Isolde).
 

Cousine Bezorgt bereidt verse maaltijden & soepen vanuit De Soepbus!
Vrijdag 1 juli, vrijdag 8 juli, donderdag 14 juli, donderdag 21 juli en donderdag 28 juli

Speciaal voor de gasten van camping het bos roept! serveert Coursine Bezorgt, op de donderdag of vrijdag in juli, verse, vegetarische en voedzame maaltijden, soepen én toetjes vanuit De Soepbus! Je vindt De Soepbus, een geweldige omgebouwde retro brandweerwagen, tegenover het badhuis op onze camping. Tussen 17:00 en 20:00 uur kun je bij Jessica, Vera en Jessie jouw bestelde gerechten afhalen.. of geniet van jouw maaltijd op het gezellige 'Soepbus terras'!

Wil je alvast even sfeer proeven? Een sneakpeek van wisselende weekmenu's vind je op www.cousinebezorgt.nl. Of neem alvast een kijkje op Instagram via @cousinebezorgt en @buskruid!