• Welkom bij het bos roept!
  100 jaar geleden zwommen hier vissen.
  Nu ziet u er egels, konijnen, vossen, uilen buizerds en reeen...
 • Kom zoals u bent!
  kom met de tent, de camper, de caravan
  of met de boot.
 • Overnachten in alle comfort?
  Wij hebben de natuurtenten al voor u opgezet...
  (en ingericht)

Fietsers en wandelaars met een trekkerstent zijn bij ons altijd van harte welkom, ook zonder reservering! Je kunt dus wandelend of per fiets gewoon aan komen waaien :)

Home

Het hele jaar open

Natuurkampeerterrein het bos roept! is het hele jaar open. Dát biedt mogelijkheden voor liefhebbers van sneeuw op de takken, voor langlaufers, voor schaatstochters en voor bikkels op de mountainbike. Want weet: droge voeten, warme douches, gezelligheid en knetterend hout vuur zijn hier uw deel. En kom je in de winter met de tent? Dan kun je altijd terecht!

Een heerlijk gevoel

Geloof mij, zodra u hier kampeert op deze natuurcamping in Noord-Holland, stopt het gewone denken. Wég met dat dagelijkse geregel, wég met die-en-die-nog-ff-bellen. Kijk om u heen, ruik de boslucht, haal adem en stel u open. U voelt de rust in u neerdalen..en..wow!.. dat is een hééérlijk gevoel.

Kom zoals u bent

Dus met de tent. Met de camper. Of met de caravan! Of leg uw boot aan bij één van de steigers. Want natuurkampeerterrein het bos roept! ligt tegenover een vaarwater dat door het bos slingert. Voor fietsers en wandelaars en andere ‘trekkers’, hebben wij een volledig ingerichte shelter aangelegd.

camper robbenoordbos
+

La Serre

Geschikt voor 6 personen
camper robbenoordbos
+

Met de camper

Naar het bos roept!
camper robbenoordbos
+

Ingerichte tenten

Kom luxe kamperen
camper robbenoordbos
+

Warthog Family

Geschikt voor 5 personen
camper robbenoordbos
+

Een kas als shelter

Op Het Bos Roept!
camper robbenoordbos
+

Warthog 'op het Veld'

Geschikt voor 2 personen
camper robbenoordbos
+

De Hottub

Lekker badderen in het bos
camper robbenoordbos
+

Nieuw! trekkerstenten

Eenvoudig ingericht voor 2 personen


Vuurtje stoken

Bij je kampeerplek kun je lekker een vuurtje stoken! Wij hebben vuurschalen, hout en aanmaakblokjes ter beschikking... 

+

Oplaadpunten

Voor zowel uw elektrische auto als uw elektrische fiets hebben wij oplaadvoorzieningen op ons natuurkampeerterrein... 

+

Shelter

Ruim, hoog, breed en uitzicht naar alle kanten. Een perfecte plaats om elkaar te ontmoeten, om lekker te koken of om een glas te heffen...

+

Ontbijtservice

Elke dag hebben we voor u warm en vers brood, heerlijke sappen én biologische muesli en yoghurt uit de Wieringermeer beschikbaar...

+

Speelplaats

Laat de kinderen hier maar lekker rommelen. Het zand is schoon en de houten constructies bieden voldoende uitdaging om ze intensief bezig te houden...

+

Sanitair

Ons badhuis wordt dagelijks geïnspecteerd en is overal voorzien van vloerverwarming. Het water in het badhuis wordt opgewarmd door de zon...

+

Warthog Family

Uniek vakantiehuis voor 5 personen

Warthog Family is een uniek vakantiehuis en doet denken aan een klein dorpje. ‘Dit dorpje’ is ingericht voor 5 personen en is fijn ingedeeld voor jullie gezin of vriendenkoppel! Warthog Family is prachtig gelegen aan de rand van het bos op ons natuurkampeerterrein.


Lees verder

Kom zoals u bent

De haas en het proefkonijn

Natuurcamping in Noord-Holland
Het bos roept! is een dynamische natuurcamping in Noord-Holland. U zult ervaren dat er steeds weer nieuwe elementen worden toegevoegd aan ons terrein. Verbaas u niet als u straks een torentje ziet dat u uitzicht biedt over de kruinen van de bomen! Of dat u hier boshuisjes ontdekt; zeer natuurgetrouw gebouwd en bovendien gevuld met grootstedelijk comfort. Dus eigenlijk bent u een beetje proefkonijn. Het is aan u om te ervaren dat overnachten op een natuurkampeerterrein als deze, tegelijk verrassend en comfortabel kan zijn.

Winterkamperen in Nederland
Wil je winterkamperen in Nederland? Zoek dan niet verder en kom naar het bos roept! Ons natuurkampeerterrein is namelijk het hele jaar open. Kom genieten bij jouw eigen gestookte vuurtje, lekker koken en eten in onze overdekte shelter of kruip onder een kleedje bij de houtkachel in onze gezellige zithoek. In het najaar en in de winter maak je tevens de mooiste boswandelingen in het omliggende Robbenoordbos. En voor de winterkampeerbikkels onder ons; kom je met de tent? Of zelfs met de hangmat? Dan ben je in het najaar, in de winter en in het vroege voorjaar altijd welkom!  

Ingerichte tenten

Een tipi huren op het bos roept!

Wilt u kamperen op onze camping in het bos? Maar zet u liever niet uw eigen tent op? Ook de DZT's (De Zonder Tenters) zijn zeer welkom! U kunt bij ons, vanaf mei tot en met september, een ingerichte tipi huren. Het is heerlijk luxe kamperen in onze ingerichte tenten. Kom.. het bos roept!


Lees verder

De Groene Agenda

Van het bos roept!

Dus geen ge-rét-te-ke-tét en springkussens maar er gebeurt wél wat op ons natuurkampeerterrein. Kleine activiteiten, denk aan yoga in de buitenlucht, even helemaal ontspannen in de 'Tijd voor jezelf tent', natuurworkshops voor kinderen en MTB-clinics. U vindt het allemaal terug in De Groene Agenda.

Lees verder

Meer tijd

Meer mogelijkheden

Kijk om u heen

Onze natuurcamping in Noord-Holland ligt op fietsafstand van Den Oever. Hier vindt u de zaterdagse vismarkt (uiterst geanimeerd), lekkere visrestaurants (zeer redelijke prijzen) en gezellige cafés (die uw leven veranderen) zoals Tante Pietje en De Houtzolder. Of sluit je aan bij een georganiseerde wadloopexcursie, in combinatie met een boottocht waarbij je een kolonie zeehonden op de Waddenzee tegenkomt!

Lees verder

In 1 dag goed te doen

Vanuit Den Helder (auto of bus) bent u in 10 minuten op Texel. Tip: koop een rondrit per bus. Schagen (zeg “Skage”) is echt een oer West-Friese beleving. Mis niet de veemarkt en let op de festiviteiten. Alkmaar: begin op de kaasmarkt en “verdwaal” in de kronkelstraatjes van de oude binnenstad. In één dag goed te doen vanuit Het bos roept!

Kaartje

Zoek uw favoriete plek op ons natuurkampeerterrein, lekker in de zon op het veld of tussen de beukenbomen op ‘Fluweelmos’. Helemaal achterop het terrein geniet je extra lang van de zon op ons trekkersveld ‘Kiekendief’. Bij aankomst op ons natuurkampeerterrein kunt u zelf uw kampeerplek kiezen. Wij hebben namelijk vrije plaats keuze; zonder paaltjes, heggetjes of nummertjes. Groot of klein, campers, caravans en tenten, alles mag bij ons door elkaar staan (met of zonder 220 V).

Passantenhaven

Leg je boot aan, we hebben 28 aanlegsteigers tot een bootlengte van ongeveer 12 meter. Slaap op je boot of pak je tent en zet deze op de kant of het kampeerterrein. Er is een plek voor een boot van 20 meter of meer.

Parkeren

De camping is zoveel mogelijk autovrij, alleen om uit en in te laden, verder staan alle auto’s op het parkeerterrein.

Het grote veld

Voor campers, caravans en grote tenten. Op het grote veld staan zes stroompaaltjes met elk vier stopcontacten. Plug in en zet je koelkast aan!

Het grote veld

Voor campers, caravans en grote tenten. Op het grote veld staan zes stroompaaltjes met elk vier stopcontacten. Plug in en zet je koelkast aan!

Shelter

Als het waait, regent of gewoon mooi weer is, dan hebben we een kas als shelter voor alle gasten. Deze plek is voor iedereen. Je kan er even zitten en de krant lezen, maar er is ook een eenvoudige keuken. Voel je vrij om deze plek te gebruiken, zet een kopje koffie en pak een frisje of een ijsje uit de koelkast. Voor de koudere dagen staat er een houtkachel!

Fluitekruid

Voor tentkampeerders in het jonge bos, maar ook nog licht en zonnig.

Het grote veld

Voor campers, caravans en grote tenten. Op het grote veld staan zes stroompaaltjes met elk vier stopcontacten. Plug in en zet je koelkast aan!

Ingerichte tenten

De tenten staan steeds weer op andere plekken op het terrein. De tent is compleet met bedden, beddengoed en zelfs een klein keukentje. In de winter kan je de houtkachel opstoken.

Speelplaats

Klein maar fijn, een schommel, zandbak en een klimtoren met glijbaan, wat heb je nog meer nodig. De grootste speelplaats ligt rondom de camping, het bos!

Kiekendief

Voor tentkampeerders een open plekje achterop de camping, vlakbij de vuurhut. Deze plek heeft lang zon in de avond.

Vuurplaats

Een grote vuurplaats voor alle gasten. Hout is bij ons verkrijgbaar.

Fluweelmos

De mooiste plek tussen de beukenbomen. Hier waan je je echt in het grote bos. Deze plek is voor tentkampeerders.

Toiletgebouw

Toiletten, douches, afwasplekken, alles is hier gecentreerd voor de sanitaire voorziening. 24 uur geopend.