• Forest Cabin
    Geschikt voor 2 personen

Forest Cabin

Forest Cabin 
Onze eco cabin is een 2-persoons verblijf aan de rand van een open plek in het bos. Het ligt op 'het bos roept!' Een natuurkampeerterrein in het Robbenoordbos.

Deze eco cabin is ca 15 m2 groot en beschikt o.a. over een vast bed, kleine keuken en houtkachel. Douchen mag in het badhuis van de camping, wel is er een toilet aanwezig in het huisje welke is aangesloten op onze eigen natuurlijke rioolwaterzuivering. Uiteraard is het bed opgemaakt en liggen de handdoeken klaar, elke ochtend wordt een vers ontbijtje tot aan de deur gebracht. Kom, het bos roept! 

Our first eco cabin for 2 persons is a place in the woods of Robbenoordbos on the nature campsite 'het bos roept!'. The cabin is about 15 m2 and has a bed, little kitchen and woodstove. And there is al little toilet, but you can take a shower in the central bathhouse. And for sure, your bed is ready and towels you can use. And every morning you'll get our nice breakfast. So, visit us, the forrest is calling!Boek Forest Cabin


LET OP! controleer uw Spam-map

Door een technisch probleem kan het voorkomen dat onze bevestigingsmail niet in uw 'Postvak In' wordt afgeleverd, dit gebeurt vooral bij outlook en hotmail adressen. We willen u vragen om de mail (d.m.v. de rechtermuisknop) te markeren als “Markeren als geen ongewenste e-mail”. We proberen het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak.