• Welkom bij het bos roept!
  100 jaar geleden zwommen hier vissen.
  Nu ziet u er egels, konijnen, vossen, uilen buizerds en reeen...
 • Kom zoals u bent!
  kom met de tent, de camper, de caravan
  of met de boot.
 • Overnachten in alle comfort?
  Wij hebben de natuurtenten al voor u opgezet...
  (en ingericht)

Fietsers en wandelaars met een trekkerstent zijn bij ons altijd van harte welkom, ook zonder reservering! Je kunt dus wandelend of per fiets gewoon aan komen waaien :)

Onze houtgestookte hottub

Hottub
Zooo.. dat is fijn! Je kunt bij ons heerlijk badderen in onze houtgestookte hottub. De hottub hebben wij achterop ons natuurkampeerterrein geplaatst, waardoor je hier in alle rust lekker kunt genieten. De hottub is geschikt voor maximaal 2 à 3 personen en kan voor een hele dag worden gereserveerd (van 11:00u. tot 23:00u.). Het opstoken van de hottub duurt circa 4 uur (afhankelijk van de buitentemperatuur), maar als deze eenmaal warm is kun je de hele middag én avond genieten van jouw privé wellness op ons kampeerterrein. Bij de hottub tref je lekkere ligstoelen. Warme badjassen liggen voor jullie klaar in de receptie. Stookhout is inclusief. De kosten voor het huren van de hottub voor een hele dag bedragen €75,-. 

Het is momenteel nog niet mogelijk om de hottub via onze website te reserveren. Wil je graag onze hottub reserveren? Dat kan! Neem hiervoor contact met ons op.