• La Serre
    Geschikt voor 6 personen

La Serre

La Serre is een circulair gebouwde accommodatie voor 6 personen. Er zijn een leefruimte met keuken en zithoek, badkamer en 2 slaapkamers verdeeld 60 m2.
Wat deze eco cabin zo bijzonder maakt is dat je overal zicht hebt op de natuur en bos. Door de vele ramen is het een heel licht huis. 
De slaapkamers bevinden zich aan beiden uiteinden, één voor 2 personen met een dubbelbed en één slaapkamer voor 4 personen, met een dubbelbed en stapelbed.

Er is veel aandacht besteed aan de materialen en energievoorziening van het vakantiehuis. Het principe is gebaseerd op een 'passief' huis. Dit wil zeggen dat de energiebehoefte zoveel mogelijk wordt teruggedrongen. De isolatie waarde is daarom vele malen hoger dan een standaard huis.
Het is compleet opgebouwd uit duurzame en circulaire materialen. De regenwateropvang voorziet de badkamer en wc en dat bespaart vele duizenden liters per jaar. Het water wordt opgewarmt door een zonneboiler. 


Boek La Serre


LET OP! controleer uw Spam-map

Door een technisch probleem kan het voorkomen dat onze bevestigingsmail niet in uw 'Postvak In' wordt afgeleverd, dit gebeurt vooral bij outlook en hotmail adressen. We willen u vragen om de mail (d.m.v. de rechtermuisknop) te markeren als “Markeren als geen ongewenste e-mail”. We proberen het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak.