• Warthog 'in het bos'
    Geschikt voor 2 personen

Warthog 'in het bos'

Boshuisje voor 2 personen
Warthog in het Bos is ingericht voor 2 personen en is een écht boshuisje. Deze eco-cabin is namelijk prachtig gelegen in het bos op onze groene camping.

Op 10m2 heeft u bijna alles wat u nodig heeft: een goed 2-persoonsbed, lekker bankje, een complete keuken en één van de kleinste houtkacheltjes die we konden vinden. In de wintermaanden kan deze eco-cabin nog extra worden verwarmd door de aanwezigheid van een elektrisch kacheltje. U hoeft het dus niet koud te krijgen! Buiten zetten we een vuurschaal met hout voor u klaar. Zo kunt u ’s avonds en in de koudere maanden ook nog heerlijk buiten vertoeven. Het toilet en de douche zijn op loopafstand in het gezamenlijke badhuis (ja ook voorzien van vloerverwarming en warm water geproduceerd door de zon).

Verblijf inclusief ontbijt
Het 2-persoonsbed van deze eco-cabin is bij aankomst voor u opgemaakt en handdoeken en keukenlinnen liggen voor u klaar. Wij brengen iedere ochtend een heerlijk vers- en uitgebreid ontbijt aan de deur, inclusief vers brood van de lokale bakkerij, biologische zuivel van de zorgboerderij en nog veel meer lekkers.

Boshuisje onder de sterren
En wat zo bijzonder is aan dit boshuisje; onder het schuine raam staat het bed. Bij helder weer ziet u ‘s nachts de sterren en zelfs de Melkweg. Kom logeren en dan zal ik vertellen waar Venus, Saturnus en Jupiter staan!

We hebben deze eco-cabin ook op het campingterrein staan; Warthog op het Veld! Kom heerlijk genieten in de prachtige bosrijke omgeving van onze groene camping.Boek Warthog 'in het bos'


LET OP! controleer uw Spam-map

Door een technisch probleem kan het voorkomen dat onze bevestigingsmail niet in uw 'Postvak In' wordt afgeleverd, dit gebeurt vooral bij outlook en hotmail adressen. We willen u vragen om de mail (d.m.v. de rechtermuisknop) te markeren als “Markeren als geen ongewenste e-mail”. We proberen het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak.