• Warthog 'in het bos'
    Geschikt voor 2 personen

Mededelingen: 

- Ons kampeerterrein 'het bos roept!' zijn de eerste drie weekenden van september al vol.....
- Voor trekkers met de fiets, te voet of te paard hebben we de aanwaaimogelijkheid, je kan altijd een nachtje kamperen.
- Ons groepskampeerterrein is voor  alle weekenden tot eind oktober 2021 volgeboekt. Ook 2022 van mei t/m september.


Corona voorzorgsmaatregelen klik hier

Warthog 'in het bos'

De eco-cabin 'Warthog in het bos' (nieuw in 2020)...

Dit jaar hebben we twee nieuwe 'wrattenzwijntjes' gebouwd. Zo klein en simpel mogelijk om het hele jaar in te kunnen 'kamperen'.
op 10m2 heb je bijna alles wat nodig is. Een goed 2 persoonsbed, lekker bankje, een complete keuken en een van de kleinste houtkacheltjes die we konden vinden. Je hoeft het niet koud te krijgen. Toilet en douche zijn op loopafstand in het gezamenlijke badhuis (ja ook voorzien van vloerverwarming en warm water geproduceerd door de zon). 

En wat zo bijzonder is, onder het schuine raam staat het bed. Bij helder weer zie je s'nachts de sterren en zelfs de Melkweg. Kom logeren en dan zal ik vertellen waar Venus, Saturnus en Jupiter staan!

Deze staat in het bos, we hebben er ook ééntje op het veld staan. 
 
Boek Warthog 'in het bos'


LET OP! controleer uw Spam-map

Door een technisch probleem kan het voorkomen dat onze bevestigingsmail niet in uw 'Postvak In' wordt afgeleverd, dit gebeurt vooral bij outlook en hotmail adressen. We willen u vragen om de mail (d.m.v. de rechtermuisknop) te markeren als “Markeren als geen ongewenste e-mail”. We proberen het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak.