• Warthog 'family'
    Geschikt voor 5 personen

Warthog 'family'

Uniek natuurhuisje in Noord-Holland
Warthog Family is een uniek vakantiehuis en doet denken aan een klein dorpje. ‘Dit dorpje’ is ingericht voor 5 personen en is helemaal alleen voor jullie gezin of vriendenkoppel! Warthog Family is prachtig gelegen aan de rand van het bos op ons natuurkampeerterrein.

Dit natuurhuisje in Noord-Holland is circa 20 m2 groot en bestaat uit drie aparte huisjes. De huisjes zijn aan elkaar verbonden door middel van een ruim houten terras van 15 m2. In het grootste huisje vindt u de sfeervol ingerichte leefruimte inclusief gezellige zithoek, ingerichte keuken en één van de kleinste houtkacheltjes die we konden vinden. Tevens beschikt dit grootste huisje over een fijn 2-persoonsbed. Het tweede huisje betreft een ruime slaapkamer met een fijn 2-persoonsbed en een 1-persoonshoogslaper. De 1-persoonshoogslaper is geschikt voor kinderen tot circa 12 jaar. Dit tweede huisje van Warthog Family kan worden verwarmd door de aanwezigheid van een elektrisch kacheltje. Het derde huisje betreft een ruime badkamer met een toilet, douche, wastafel en vloerverwarming. Het water wordt opgewarmd door een zonneboiler.

Buiten zetten we een vuurschaal met hout voor u klaar. Zo kunt u ’s avonds en in de koudere maanden ook nog heerlijk buiten vertoeven.

Verblijf inclusief ontbijt
De bedden van Warthog Family zijn bij aankomst voor u opgemaakt en handdoeken en keukenlinnen liggen voor u klaar. Wij brengen iedere ochtend een heerlijk vers- en uitgebreid ontbijt aan de deur, inclusief vers brood van de lokale bakkerij, biologische zuivel van de zorgboerderij en nog veel meer lekkers.

Kom heerlijk genieten in de prachtige bosrijke omgeving van ons natuurkampeerterrein.

Boek Warthog 'family'


LET OP! controleer uw Spam-map

Door een technisch probleem kan het voorkomen dat onze bevestigingsmail niet in uw 'Postvak In' wordt afgeleverd, dit gebeurt vooral bij outlook en hotmail adressen. We willen u vragen om de mail (d.m.v. de rechtermuisknop) te markeren als “Markeren als geen ongewenste e-mail”. We proberen het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak.