Tent Suus

Het bos roept! Een kampeergelegenheid tussen bomen, struikgewas en... natuurlijke bosbewoners. Een andere wereld... Onze ingerichte tent staat voor u klaar, van alle eenvoudige gemakken voorzien en met een heerlijke houtkachel. En 's ochtends een heerlijk lokaal ontbijt!

De ingerichte tent is ca 20m2 binnen en heeft een prachtig houten terras van 10m2. De tent beschikt over twee keer een 2 persoonsbed. Verder is er een eenvoudige keuken met een inductiekooktoestel en een kleine koelkast. Uiteraard maakt de houtkachel binnen of de vuurschaal voor de tent het helemaal af!

Deze tent heeft als enige een privé badhuisje op tien stappen afstand. Voorzien van een complete badkamer en een buitendouche!!!!!

Ook beschikt de camping over een glazen kas welke dienst doet als shelter. Ook wederom voorzien van houtkachel. Hier kunt u eventueel ook een maaltijd bereiden. Wees welkom!
Boek Tent Suus


LET OP! controleer uw Spam-map

Door een technisch probleem kan het voorkomen dat onze bevestigingsmail niet in uw 'Postvak In' wordt afgeleverd, dit gebeurt vooral bij outlook en hotmail adressen. We willen u vragen om de mail (d.m.v. de rechtermuisknop) te markeren als “Markeren als geen ongewenste e-mail”. We proberen het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak.