• Groepskampeerterrein

Fietsers en wandelaars met een trekkerstent zijn bij ons altijd van harte welkom, ook zonder reservering! Je kunt dus wandelend of per fiets gewoon aan komen waaien :)

Snippenwei

De Snippenwei van Het bos roept! Ideaal voor groepen vanaf zo'n 30 personen. Het groepskampeerterrein is exclusief af te huren voor grotere gezelschappen. Het ligt dan ook niet op de camping zelf maar heeft een eigen plek ca 6 km van de camping vlakbij het Ijsselmeer en omgeven door het Dijkgatbos. (Noorderdijkweg 23a, Wieringerwerf) 

Een ruim opgezet terrein (je kunt je tent, camper, hangmat of caravan kwijt waar je maar wilt) helemaal voor jezelf! De Snippenwei heeft een grote kampvuurplaats om s'avonds gezellig fikkie te stoken of worstjes te roosteren. Verder beschikt het terrein over een grote groepsruimte met een volledig ingerichte keuken voorzien van koelkasten, gasfornuis en oven. Op de Snippenwei is een drietal stroomplaatsen beschikbaar. De groepsruimte is eventueel ook in het voor en naseizoen voor een dag te huur. (familiedag, verjaardag, feestje, vergadering, sportdag etc.) 













Beschikbaarheid Snippenwei
Wilt u een plek op groepskampeerterrein de Snippenwei boeken? 
Mail ons Klik hier