• Warthog 'op het veld'
    Geschikt voor 2 personen

Mededelingen: 
- Vanaf 26 oktober 2020 is het kampeerterrein gesloten tot 1 april met uitzondering van de kerstvakantie. (18 dec. tot 4 jan 2021) Dan kunt u komen winterkamperen!
- Fietsers en wandelaars zijn overigens altijd welkom! Reserveren is niet nodig.
Corona voorzorgsmaatregelen klik hier

Warthog 'op het veld'

De eco-cabin 'Warthog in het bos' (nieuw in 2020)...

Dit jaar hebben we twee nieuwe 'wrattenzwijntjes' gebouwd. Zo klein en simpel mogelijk om het hele jaar in te kunnen 'kamperen'.
Op 10m2 heb je bijna alles wat nodig is. Een goed 2 persoonsbed, lekker bankje, een complete keuken en een de kleinste houtkachel die we konden vinden. Je hoeft het niet koud te krijgen. Toilet en douche zijn op loopafstand in het gezamenlijke badhuis (ja ook voorzien van vloerverwarming en warm water geproduceerd door de zon). 

En wat zo bijzonder is! onder het schuine raam staat het bed. Bij helder weer zie je s'nachts de sterren en zelfs de Melkweg. Kom logeren en dan zal ik vertellen waar Venus, Saturnus en Jupiter staan!

Deze staat op het veld, we hebben er ook ééntje in het bos staan. Boek Warthog 'op het veld'


LET OP! controleer uw Spam-map

Door een technisch probleem kan het voorkomen dat onze bevestigingsmail niet in uw 'Postvak In' wordt afgeleverd, dit gebeurt vooral bij outlook en hotmail adressen. We willen u vragen om de mail (d.m.v. de rechtermuisknop) te markeren als “Markeren als geen ongewenste e-mail”. We proberen het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak.