• La Karavana
    Geschikt voor 9 personen

WIE JARIG IS TRAKTEERT..
In het voorjaar van 2022 bestaan we inmiddels alweer 5 jaar. En.. wie jarig is trakteert! Ons jubileum vieren we graag samen met jullie. Daarom krijg je van ons een nachtje cadeau als je nu last-minute een accommodatie of kampeerplek boekt voor 4 nachten in de maanden mei en juni 2022*.
*Geldig voor alle nieuwe boekingen gemaakt vanaf 3 mei 2022. Uitgezonderd havenplekken.

La Karavana

Dubbeldekker bus voor 9 personen
Deze winter staat La Karavana bij ons op het bos roept! La Karavana is een 45 jaar oude dubbeldekker bus en is prachtig gerenoveerd tot een groepsaccommodatie op wielen. Normaal gesproken maakt La Karavana een rondreis door Europa, maar vanaf 9 december 2021 tot en met 14 maart 2022 vindt u deze bijzondere accommodatie aan de rand van het bos op ons natuurkampeerterrein.

Origineel overnachten
La Karavana is ongeveer 40 m2 groot en is geschikt voor maar liefst negen personen. En het woord ‘dubbeldekker’ zegt het natuurlijk eigenlijk al; de bus beschikt over twee verdiepingen. Op de begane grond vindt u de keuken inclusief fornuis, oven, stromend water en twee koelkasten. Daarnaast vindt u hier een grote eethoek welke plaats biedt aan tien personen en treft u een trap naar de bovenverdieping.

De bovenverdieping van deze bijzondere accommodatie beschikt over een tweede zithoek aan de voorkant van de dubbeldekker bus. Vanaf hier heeft u een geweldig uitzicht over ons natuurkampeerterrein. Daarnaast beschikt de bovenverdieping over negen 1-persoonsbedden van ieder 2,00m lang. De slaapruimtes kunnen worden afgeschermd door middel van gordijnen. Elke verdieping is +/- 1,72m hoog. Het toilet en de douche zijn op loopafstand in het gezamenlijke badhuis (voorzien van vloerverwarming en warm water geproduceerd door de zon).

De dubbeldekker bus wordt beneden verwarmd door middel van een kachel en boven zorgen wij voor lekkere winterdekens om u warm te houden. Buiten zetten we een vuurschaal én kookkachel met hout voor u klaar. Zo kunt u in de koudere maanden ook nog heerlijk buiten vertoeven.

De bedden van La Karavana zijn bij aankomst voor u opgemaakt en handdoeken en keukenlinnen liggen voor u klaar. Het is tevens mogelijk om ontbijt bij te boeken. Voor €8,50 per persoon per nacht brengen wij iedere ochtend een heerlijk vers- en uitgebreid ontbijt aan de deur, inclusief verse broden van de bakker, biologische yoghurt én kaas van de zuivelboerderij, verschillende sappen en nog veel meer lekkers.

Het concept van La Karavana
Kom origineel overnachten in de geweldige dubbeldekker bus La Karavana op het bos roept! Wist u dat u La Karavana ook zelf kunt huren of mee kunt gaan op een avontuurlijke rondreis door Nederland of daarbuiten? Meer informatie over het concept van La Karavana vindt u hier.

 

 

 

 

 

 

 
Boek La Karavana


LET OP! controleer uw Spam-map

Door een technisch probleem kan het voorkomen dat onze bevestigingsmail niet in uw 'Postvak In' wordt afgeleverd, dit gebeurt vooral bij outlook en hotmail adressen. We willen u vragen om de mail (d.m.v. de rechtermuisknop) te markeren als “Markeren als geen ongewenste e-mail”. We proberen het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak.