Fietsers en wandelaars met een trekkerstent zijn bij ons altijd van harte welkom, ook zonder reservering! Je kunt dus wandelend of per fiets gewoon aan komen waaien :)

Tent

Wees eerlijk. Dit is de meest voor de hand liggende tussenstop als u op weg bent naar het Noorden. Of omgekeerd, naar het Zuiden. In beide gevallen wacht u de lange Afsluitdijk (wind mee, of tegen?). het bos roept! heeft alles voor u op om adem te komen. 

Dit is een natuurcamping. Dus geen ge-rét-te-ke-tét en springkussens maar er gebeurt wél wat. Kleine activiteiten, denk aan een openlucht-toneel (iedereen mag mee doen), thematische performances, exposities, een langste-dag-viering of een silent-disco (alleen hoorbaar voor wie wil). U vindt dat terug in De Groene Agenda. 

Onze natuurcamping is het hele jaar open. Dus ook in de stille wintermaanden. Ingericht voor wandelaars, fietsers, campers (soms hele speciale zoals deze Citroen HY-s), caravans en pleziervaartuigen. Bij aankomst kunt u zelf uw kampeerplek kiezen. Groot, klein, campers, caravans en tenten, alles mag bij ons door elkaar staan (met of zonder 220 V). Trekkerstenten op één van de trekkersveldjes: Fluweelmos, Kiekendief of Fluitenkruid. Zo kan iedereen genieten, met respect voor de natuur en elkaar. 


Boek een Kampeerplaats


LET OP! controleer uw Spam-map

Door een technisch probleem kan het voorkomen dat onze bevestigingsmail niet in uw 'Postvak In' wordt afgeleverd, dit gebeurt vooral bij outlook en hotmail adressen. We willen u vragen om de mail (d.m.v. de rechtermuisknop) te markeren als “Markeren als geen ongewenste e-mail”. We proberen het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak.